Galulue Malosi, Trian Hard, OMSC Agai i luma!

I le amataga o le 2023, na fetuunaʻi ai le faatulagaga o le faʻalapotopotoga a le OMSC e tuʻufaʻatasia 'au fefaʻatauaʻiga mai fafo o vaega eseese, ma faʻatasi ai ma le faʻaopoopoina o le tele o paʻaga fou i le afa muamua o le tausaga, na faʻaauau pea le faʻatupulaia o le au.

I lenei laʻasaga o le amataga ma le manaʻoga faʻanatinati mo le vave tuʻufaʻatasia, ina ia mafai ona tuʻufaʻatasia loto o tagata, faʻamalosia le agaga, fausia se au maketi lelei i fafo, ma fausia se 'au malosi, na faia ai e le OMSC se lua aso ma le tasi po i fafo. fa'aa'oa'oga fa'aa'oa'oga lelei 'au i le aso 4-5 o Aukuso.

01 Fa'avasegaina o 'Au

I lalo o le ta’ita’iga a le Faiaoga, na sui ai toniga a le ‘au i totonu o le taimi atofaina ma vave ai loa ona vaevaeina i ni vaega se 4.

企业微信截图_16916390382026

02 Galulue i le Fausiaina o se Olo

O le lu’itau muamua na feagai ma sui o le ‘au, o le “fausia o se olo fa’atasi”, o se ta’aloga e mana’omia ai ona galulue fa’atasi tagata uma o le ‘au ma fa’alogo i le fa’atonuga, lea na fa’aleleia ai le ta’ita’iga, felagolagomai ma le tomai tau feso’ota’iga a le ‘au. .

03 Maketi "Crazy" & "Tagata Tele ma Ta'ita'i Laiti"

E ala i nei taʻaloga, matou te maua foi le tele: i le maketi e tatau ona talepeina pa puipui, tauvaga maloloina, e ausia ai le manumalo-manumalo tulaga!

04 Manumalo Pa

Ina ia fa'amae'aina le galuega o le a'ea'e i luga o le puipui e 4.2 mita, sa foa'i atu e tama o latou tauau, ogavae ma lima, ma ositaulagaina i latou lava mo le manuia sili, ma fai ma "fa'avae" ma le "matau" ina ia mautinoa e sologa lelei le lu'i.
O le faatusa foi lea o luitau ma faigata tatou te feagai i galuega ma le olaga.Na tutu faatasi le au ma galulue faatasi e faatoilalo le pa, e faatusa i le manuia o le faatoilaloina o faigata ma le ausiaina o le manumalo.

胜利墙重启

05 Frisbee & Curling PK Tauvaga

E ala i le tuuga fautasi ma le tuuga a le au PK, na atiina ae ai le tomai o le galulue faatasi ma fesootaiga ma faaleleia ai le lotogatasi i le va o au, ma o le lavelave ma le eseese o taaloga na iloa ai e tagata uma le taua o fuafuaga faataatitia.

06 Fa'ai'uga

O le taunu'u manuia o a'oa'oga tau atina'e lelei e le gata o le fa'ailoaina ma le fa'amalosia o tulaga fa'atauaina a le Vaega, ae fa'apea fo'i le fa'atulagaina lelei o tu ma aga a le OMSC.

E ala i lenei fa'agaioiga, na fa'amalosia atili ai e le OMSC le felagolagoma'i o le 'au ma fa'aleleia atili le fa'aosofia o le aufaigaluega ma le lagona fa'atasi.O lenei mea o le a fesoasoani i le 'au e galulue vavalalata faʻatasi i le faʻalauteleina o maketi i fafo ma faʻaleleia atili le faʻatinoga e faʻavae i luga o le faʻalagolago ma le faʻalagolago!

IMG_5221

Taimi meli: Aukuso-10-2023