He aha te kapa Dallas Cowboys me Detroit Lions e takaro tonu ana i te Mihi?

I nga wa katoa e mahara ana te nuinga o tatou, kua takaro nga Kaupoai Dallas me Detroit Lions i nga keemu i te Ra Whakawhetai.Engari he aha?

Me timata ki nga Raiona.Kua purei ratou i nga Whakawhetai katoa mai i te tau 1934, haunga nga tau 1939-44, ahakoa te mea kare ano ratou i tino pai i te nuinga o aua tau.I takaro nga Raiona i to ratou wa tuatahi ki Detroit i te tau 1934 (i mua i tera, ko ratou nga Portsmouth Spartans).I tohe ratou i to ratou tau tuatahi ki Detroit, i te mea ko te nuinga o nga kaiwhaiwhai hakinakina o reira i tino pai ki a Detroit Tigers o te poipaparo, a, kaore i tino haere mai ki te matakitaki i nga Raiona.No reira he whakaaro te rangatira o nga Raiona a George A. Richards: He aha e kore ai e takaro ki te mihi mihi?

Na Richards ano te reo irirangi WJR, ko ia tetahi o nga teihana nui rawa atu o te motu i tera wa.He nui te mana o Richards i roto i te ao paoho, a, i tohe a NBC ki te whakaatu i te keemu puta noa i te motu.I tae mai te toa o te NFL a Chicago Bears ki te taone nui, a ka hokona e nga Raiona te mara o te Whare Wananga o Detroit e 26,000 nga nohoanga mo te wa tuatahi.I mau tonu a Richards i nga tikanga tuku iho i nga tau e rua e whai ake nei, a ka whakarite te NFL i a raatau mo te Whakawhetai i te wa i timata ano ratou ki te takaro i taua ra i muri i te mutunga o te Pakanga Tuarua o te Ao.I hokona e Richards te kapa i te tau 1940, i mate i te tau 1951, engari ko te tikanga i timatahia e ia kei te haere tonu i tenei ra i te wa e takaro ana nga Raiona… i te Chicago Bears.

I takaro tuatahi nga Cowboys i te Thanksgiving i te tau 1966. I uru mai ratou ki te riiki i te tau 1960, a, ahakoa he uaua ki te whakapono inaianei, i uaua ki te kukume i nga kaiwhaiwhai na te mea he tino kino ratou i aua tau tuatahi.Ko te kaiwhakahaere matua a Tex Schramm i tohe ki te NFL kia whakarite i a ratou mo te keemu Whakawhetai i te tau 1966, me te whakaaro tera pea ka piki ake te rongonui o ratou ki Dallas me te motu katoa mai i te mea ka whakaatahia te keemu.

I mahi.He rekoata a Dallas e 80,259 nga tikiti i hokona i te hinganga o nga Cowboys ki a Cleveland Browns, 26-14.Ko etahi o nga kaiwhaiwhai Cowboys e tohu ana ki taua keemu ko te timatanga o Dallas hei "tiima o Amerika."Kua ngaro noa ratou i te takaro i te Thanksgiving i te tau 1975 me te 1977, i te wa i whiriwhiria e te Kaihaututu NFL a Pete Rozelle mo te St. Louis Cardinals.

Ko nga keemu me nga Cardinals i hinga i roto i nga reiti, na reira i patai atu a Rozelle ki nga Cowboys mena ka takaro ano ratou i te tau 1978.

"He poauau tenei i St. Louis," ko ta Schramm i korero ki te Chicago Tribune i te tau 1998. "I patai a Pete mehemea ka whakahokia mai e matou.I kii ahau mena ka riro tonu mai.He mea hei hanga maau hei tikanga tuku iho.Ka mea ia, 'Nau ake ake.'”

I reihi a Nate Bain ki raro i te wa i pau, ka whai piro i runga i te whakatakotoranga i te po o te Rātapu kia puta he wikitoria whakamiharo a Stephen F. Austin ki a Duke, 85-83 mo nga wa roa, ka mutu te 150 o nga keemu a nga Blue Devils ki te kainga ki nga hoa whawhai kore i te hui.

I korero a Bain, he kaumatua no Bahamas, i tetahi uiuinga i runga i te kooti me te pupuri i nga roimata i te korero i te tau uaua.Ko te kainga i noho ai tona whanau i pakaru i te Hurricane Dorian i tenei tau.

"He nui te ngaro o taku whanau i tenei tau," ko te korero a Bain."Kaore au e tangi ki runga pouaka whakaata."

Ko nga rangatira o Stephen F. Austin i whakatu he wharangi GoFundMe kua whakaaetia e NCAA mo Bain i te marama o Hepetema.I timata nga tauira o Stephen F. Austin ki te tiritiri i taua wharangi ki runga i nga paapori paapori whai muri i te wikitoria, a, i te timatanga o te ahiahi o te Wenerei, kua neke ake i te $69,000, kua neke ake i te $50,000 te whainga.Ki te whakatau i etahi o nga korero, ko etahi o nga kaituku koha nga kaiwhaiwhai Duke.


Wā tuku: Nov-28-2019