• banner1
  • banner2
  • baner

Tentang Kami

Foshan SitZone Urug Co., Ltd

Pausahaan ieu rooted di Cina jati na kota konci bahan - Longjiang, Shunde, Ku nyieun pamakéan bahan baku lokal jeung SDM, Kauntungan, parusahaan urang museurkeun kana korsi kantor nu urang paling dilakonan di Ku kahadéan tina sumanget profésional tina. striving pikeun kasampurnaan sarta dangong layanan palanggan-foremost alus, kami geus ngadeg reputasi alus dina industri sarua, sarta boga hiji kauntungan kalapa atra dina babandingan unjuk harga produk.

Leuwih 10 Taun

Foshan SitZone Urug Co., Ltd

Watch video


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat!