Tentang Kami

Foshan SitZone Urug Co., Ltd. Diadegkeun taun 2009, nyaéta produsén jati specializing di samet kantor na sofas.

Pausahaan ieu rooted di Cina jati na bahan kota konci --- Longjiang, Shunde, Ku nyieun pamakéan bahan baku lokal jeung SDM, Kauntungan, parusahaan urang museurkeun kana korsi kantor nu urang paling dilakonan dina. Ku kahadéan tina profésional sumanget striving pikeun kasampurnaan sarta dangong layanan palanggan-foremost alus, kami geus ngadeg reputasi alus dina industri sarua, sarta boga hiji kauntungan kalapa atra dina babandingan unjuk harga produk.

Kusabab parusahaan diadegkeun, Sitzone tumuwuh gancang naha éta dina aspék kapasitas produksina atanapi bakat. Dina premis of mastikeun ngadalikeun kualitas nu. Urang nyadiakeun konsumén urang jeung sampurna sanggeus layanan diobral. Dina waktu nu sarua, urang baris terus ngamekarkeun widang desain, mawa kreativitas seger jeung vitalitas keur produk urang.

SitZone Urug bakal neruskeun taat kana konsep manajemen ngajaga forge payun, layanan jujur, ku kituna pikeun jasa mun urang tiap customer na partner.We koperasi ngabagéakeun babaturan ti imah na di sabudeureun dunya ngadatangan sarta ngabahas kalawan us.We kasampak maju mun ngadegkeun istilah lila silih gotong mangpaat tur ikhlas tur senang sareng anjeun!




nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat!