Babagan awake dhewe

Foshan SitZone Furniture Co., Ltd. Iki didegaké ing 2009, iku sawijining perusahaan Furnitur spesialisasine ing kursi kantor lan sofas.

Perusahaan iki bosok ing China Furnitur lan materi kutha tombol --- Longjiang, Shunde, Miturut nggawe nggunakake bahan baku lokal lan sumber daya manungsa, kauntungan, perusahaan kita fokus ing kursi kantor kang kita paling tuntas ing. Miturut kabecikan saka profesional semangat diunggahake kanggo sempurno lan sikap layanan customer-utomo apik, kita wis diadegaké reputasi apik ing Industry padha, lan duwe kauntungan competitive ketok ing aspek kinerja rega produk.

Wiwit perusahaan iki diadegaké, Sitzone mundak akeh kanthi cepet apa iku ing aspek saka kapasitas produksi utawa talents. Ing premis saka strictly Ngontrol kualitas. We nyedhiyani pelanggan kita karo sampurna sasampunipun layanan sale. Ing wektu sing padha, kita bakal terus kanggo berkembang ing lapangan desain, kanggo nggawa kreatifitas seger lan vitalitas kanggo produk kita.

SitZone Furniture bakal terus bakal kanggo konsep manajemen tetep Forge ahead, layanan jujur, supaya minangka kanggo layanan kanggo kita saben customer lan partner.We pengusaha welcome kanca saka ngarep lan ing saindhenging donya kanggo ngunjungi lan ngrembug karo us.We katon nerusake kanggo nggawé long term Teknologi kerjasama ono gunane lan tulus lan seneng karo kowe!




Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
Tampilan Online Chat!