Rreth nesh

Foshan SitZone Mobilje Co, Ltd ishte themeluar në vitin 2009, është një prodhues mobilje specializuar në karrige zyre dhe sofas.

Kompania është e rrënjosur në mobilje Kinë dhe material qytet kyç --- Longjiang, Shunde, Duke e bërë përdorimin e materiale lokale të para dhe të burimeve njerëzore, avantazh, kompania jonë përqendrohet në karrige zyre të cilat ne jemi më të realizuar në. Duke u mbështetur profesional shpirti i përpiqet për përsosmëri dhe qëndrim të mirë të shërbimit të konsumatorëve-së gjithash, ne kemi krijuar reputacion të mirë në të njëjtën industri, dhe të ketë një avantazh të dukshëm konkurrues në raport me ecurinë e çmimeve të produktit.

Që nga Kompania është themeluar, Sitzone rritet me shpejtësi nëse ajo është në aspektin e kapacitetit të prodhimit ose të talenteve. Nën premisën e kontrollit në mënyrë rigoroze të cilësisë. Ne ofrojmë klientëve tanë me e përsosur pas shitjes shërbimi. Në të njëjtën kohë, ne do të vazhdojmë për të zhvilluar fushën e projektimit, për të sjellë krijimtarinë freskëta dhe vitalitet për produktet tona.

SitZone Furniture do të vazhdojë t'i përmbahet konceptit të menaxhimit të mbajtur ecur përpara, shërbim i sinqertë, në mënyrë që të shërbimit për çdo klient dhe partner.We bashkëpunuese tonë mirëpritur miqtë nga brenda dhe rreth botës për të vizituar dhe për të diskutuar me us.We shohim përpara për krijimin e bashkëpunimit të dobishme dhe të sinqertë dhe të lumtur të përbashkët afatgjatë me ju!
lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat!