• banner1
  • banner2
  • baner

за нас

Foshan SitZone Мебел копродукции, ООД

Компанијата се вкоренети во Кина мебел и материјал клучен град - Longjiang, Shunde, Со тоа што употребата на локалните суровини и човечки ресурси, предност, нашата компанија се фокусира на канцелариски стол на кој ние се највештите во Врз основа на професионални духот. стремеж за совршенство и добар клиент-основно став на услугата, имаме воспоставено добра репутација во истата индустрија, и очигледно имаат конкурентна предност во однос на ефикасноста на цена на производот.

Над 10 години

Foshan SitZone Мебел копродукции, ООД

Гледајте Видео


Поврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања
WhatsApp Онлајн Chat!