FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon kaunggulan anjeun?

Kami pabrik jeung 10 taun di pangalaman manufaktur.

Simkuring boga tim QC kuat & Tim R & D.

 

What is the MOQ?

urutan leutik bisa ditarima, kuantitas minimum urutan nyaeta 1pc / item

Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

12days pikeun 20ft wadahna sarta 14 poé pikeun wadahna 40'HQ sanggeus 30% deposit.

Naon ngeunaan istilah mayar?

T / T sateuacanna (deposit 30% saméméh produksi, 70% kasaimbangan saméméh kiriman)

Dupi anjeun nampi pesenan OEM?

nuhun

Dupi anjeun nawiskeun sampel?

Sampel bisa ditawarkeun dina 7 dinten, basa harga on harga FOB normal.

Dupi ieu kami nganggo tanda logo urang sorangan?

Sumuhun, lawon tag tina logo customer bisa sewed on tiap korsi.

Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Warmly ngabagéakeun ka pabrik urang di Foshan, kontak sareng urang sateuacanna bakal ngahargaan.

Naon jaminan anjeun?

jaminan urang nyaeta 3 taun.




nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat!