FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa kauntungan?

We are a pabrik karo 10 taun ing pengalaman Manufaktur.

We duwe tim QC kuwat & tim R & D.

 

Apa MOQ?

cilik supaya bisa ditampa, jumlahe minimal order punika 1pc / item

Apa bab wektu pangiriman Panjenengan?

12days kanggo 20ft lan 14 dina kanggo wadhah 40'HQ sawise 30% simpenan.

Apa bab istilah pembayaran?

T / T ing advance (simpenan 30% sadurunge produksi, 70% imbangan sadurunge pangiriman)

Bisa nampa pesenan OEM?

Ya

Bisa kurban conto?

Sample bisa ana ing 7 dina, basa rega ing rega FOB normal.

Bisa digunakake tandha logo kita?

Ya, kain tag saka logo customer bisa sewed ing saben kursi.

Bisa ngunjungi pabrik Panjenengan?

Becik welcome kanggo kita pabrik ing Foshan, kontak karo kita ing advance bakal appreciate.

Apa babar pisan Panjenengan?

babar pisan Kita 3 taun.