JE RASTI |Hapësirë ​​zyrash të përziera

1698130233302

01 Plotësimi i nevojave për zyra me cilësi të lartë të elitave bashkëkohore

Konsiderimi i thellë i stilistëve gjermanë për nevojat e grupeve elitare, duke arritur një estetikë të hijshme, duke u kujdesur gjithashtu për multifunksionalitetin, dhe dizajni i tyre i hollë i produktit ka marrë njohje ndërkombëtare - Çmimin gjerman Red Dot.

企业微信截图_16981320679268

02 Rritja e cilësisë së hapësirave për zyra

Dizajni shumëfunksional mbështet forma të ndryshme aktivitetesh dhe komunikimi, duke krijuar një mjedis efikas zyre të hapur, duke e bërë punën jo më monotone dhe të mërzitshme.

企业微信截图_16981303021187

03 Dizajn elegant dhe i pastër

Shtresat e pasura të linjave dhe dizajni tërheqës i shpinës së karriges së bashku krijojnë një ndjenjë teknologjie, me një pamje të hijshme por inovative.

企业微信截图_16981303243093

04 Estetikë gjeometrike e përjetshme dhe e qëndrueshme

Një mbështetëse e integruar paraqet një estetikë të unifikuar, e plotësuar nga mbështetëset e krahut të aliazhit të aluminit.

企业微信截图_16981303477486

Koha e postimit: Tetor-24-2023