CH-529 |Lehtësimi i stresit në çdo kohë, kudo

1697677978636

Çdo ditë, ata bërtasin "shtrirë në banesë", por vazhdojnë të punojnë me zell.Ky është realiteti më i vërtetë për çdo person që punon, duke i lejuar përpjekjeve të kenë edhe një ndjenjë relaksi, duke u bërë linja e fundit e mbrojtjes për lehtësimin e stresit të çdo punonjësi!

1697678018379

01 Mbrapa e dyfishtë me Mbështetje të Pavarur Rebound Lumbar

1697678084321

02 Dizajn i integruar i mbështetëses dhe shpinës

1697678056677

03 Mbështetësja e kokës me hark 2D

1697678109619

04 136° Pjerrësi e rehatshme

1697678134524

05 Këmbë të fshehura të anulueshme

1697678157279
1697678194735

Koha e postimit: Tetor-19-2023